About
Playlists
Sign up
1

GameOn: Desenvolupament del reconeixement de competencies

Barcelona, Spain
Join
OverviewBadges

GameOn: Desenvolupament del reconeixement de competencies

Barcelona, Spain
Join

Content

Les conclusions de la recerca de "Game On" demostren que el procés de disseny de jocs permet a les persones involucrades mostrar i desenvolupar diverses competències. Examinem com podeu secundar i facilitar el reconeixement de competències.

En aquesta activitat coneixereu les insígnies obertes i com les podeu utilitzar per reconèixer competències a través del procés de disseny de jocs. Visiteu altres activitats de la llista de reproducció “GameOn: Competences for integrador game Design” per desenvolupar la vostra comprensió sobre el desenvolupament de competències i el seu reconeixement a través del procés de disseny de jocs.

Mireu els vídeos següents per entendre les insígnies obertes. Mentre els mireu, reflexioneu en sobre les següents preguntes:

  • Com pots integrar les insígnies en el procés de disseny del joc?
  • Com poden les persones que participen en el disseny de jocs beneficiar-se de tenir insígnies que mostren les seves competències?
  • Quines preguntes tens sobre les insígnies obertes?

Vídeo 1
Vídeo 2
Vídeo 3

Hem creat un sistema de insígnies que podeu utilitzar per reconèixer les competències mostrades i desenvolupades a través del procés de disseny de jocs. El contacte per tenir accés al sistema de insígnia per al disseny inclusiu de jocs és info.nectarus.lt .

Podeu completar l'activitat i guanyar una insígnia digital afegint les vostres reflexions a a prova de la placa següent. Als recursos podeu trobar més informació sobre les insígnies obertes.

Aquesta activitat forma part d'un esforç educatiu del partenariat internacional "GameOn" que promou la inclusió, la participació i el pensament crític a través del disseny de jocs. Apreneu més sobre aquest partenariat aquí.

Socis experts:

Cofinançat pel Programa Erasmus+ de la Unió Europea

Get activity badge

GameOn: Desenvolupament del reconeixement de competencies Get this badge

Qui consegueix aquesta insígnia s'ha familiaritzar amb les competències necessàries per facilitar el procés de disseny de jocs.

Han vist vídeos que introdueixen les insígnies obertes i es reflecteixen en les següents preguntes:
  • Com es poden integrar les insígnies en el procés de disseny del joc?
  • Com poden les persones que participen en el disseny de jocs beneficiar-se de tenir insígnies que mostren les seves competències?
  • Quines preguntes hi ha sobre les insígnies obertes?

La prova de completar aquesta activitat s'inclou en la insígnia i ha de ser revisada i verificada pels organitzadors.

Aquesta activitat forma part del treball del partenariat internacional "GameOn" per promoure la inclusió, la participació i el pensament crític a través del disseny de jocs. Apreneu més sobre aquest partenariat aquí.

Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Mireu els vídeos que introdueixen les insígnies obertes. Per aconseguir aquesta insignia d'activitat, comparteix els teus pensaments i reflexions sobre els següents temes:
  • Com pots integrar les insígnies en el procés de disseny del joc? Publica les teves idees
  • Com poden les persones que participen en el disseny de jocs beneficiar-se de tenir insígnies que mostren les seves competències? Dona 2-3 exemples de beneficis.
  • Quines preguntes tens sobre les insígnies obertes? Publica les preguntes aquí.

Location

Barcelona, Spain

Skills

ESCO
#promote inclusion in organisations
ESCO
#promote inclusion
ESCO
#work for public inclusion
ESCO
#promote psycho-social education
ESCO
#develop educational resources
Creativity and design
Added to playlist (0)
Time to complete: 10 minutes
Share:

Organisers

Nexes Interculturals
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists